Bosch Tassimo Suny Автоматична кафемашина за капсули

4.8 (5)

Изчерпано количество

Безплатен превоз над 49,00€. Гаранция за най-добра цена! Безплатен превоз над 49,00€. Гаранция за най-добра цена!

Описание

Компактна, рационализирана машина, която идеално се вписва във всяка кухня. Suny TAS32002 доставя любимата ви напитка бързо и лесно.

С уникалната T-Disc система на Tassimo машината дори сканира капсулите и гарантира, че получавате перфектната чаша, независимо дали е кафе, шоколад или чай. Машината разполага с автоматична програма за почистване и отстраняване на котлен камък, която изисква минимална поддръжка. Просто отстранявайте котления камък от уреда от време на време.

Много части на машината могат да се мият в съдомиялна машина. Функцията SmartStart се задейства автоматично, веднага след като чаша бъде поставена в уреда, което я прави идеална за хората, които бързат.

Въпреки че машината спестява енергия, тя загрява бързо и приготвя напитката ви за нула време.

Описание

бр.

1

Марки

Bosch

Система

Tassimo

Отзиви от клиенти

оценки
Lisen Flag

Супер бърза доставка!

Автоматичен превод
Susanne Flag

Супер красива машина!

Автоматичен превод
Eva Flag

Работи добре бърза доставка ще се върна, когато имам нужда

Автоматичен превод
Anette Flag

Наистина добра машина, която не заема много място. Машина, подходяща за всички възрасти, тъй като изборът на капсули на този сайт е голям. Нашите тийнейджъри харесват мляно кафе и какаови напитки. Поръчах в четвъртък сутринта и получих машината в петък следобед, което ни позволи да прекараме уикенда, наслаждавайки се на тези вкусни напитки

Автоматичен превод
Stian Flag

Това е втората ми машина и съм много доволен. Водният резервоар можеше да бъде малко по-голям.

Автоматичен превод